Εγγύηση

6 χρόνια εγγύηση

  1. Η εγγύηση περιλαμβάνει όλη την κατασκευή του επίπλου, από τη στιγμή της παράδοσης και για 6 έτη.
  2. Η εγγύηση ισχύει μόνο για τον αρχικό αγοραστή (σε περίπτωση αλλαγής, η εταιρεία πρέπει να ενημερωθεί γραπτά).
  3. Η Alta linea, για την περίοδο τηs εγγύησης, υποχρεούται να αντικαταστήσει ή να διορθώσει δωρεάν όλα τα αναγκαία στοιχεία (εκτός από ορισμένες περιπτώσεις όπου χρεώνεται μόνο η επίσκεψη – εργασία του τεχνίτη). Σχετικά με τα προϊόντα Alta linea που είναι αγορασμένα από το δίκτυο των αντιπροσώπων τns, υποχρεούται τη δωρεάν μεταφορά των απαραίτητων ανταλλακτικών και μόνον, μέχρι το χώρο του αντιπροσώπου. Περαιτέρω αξιώσει, αποκλείονται.
  4. Δεν συμπεριλαμβάνονται οι φυσικές αλλαγές στον χρωματισμό των ξύλων ή άλλων Βερνικιών. Μικροδιαφορές χρώματος και φωτεινότητας στο ξύλο, λάκα και λάμινέιτ (βακελίτη) δημιουργούνται σε σχέση με την υγρασία του περιβάλλοντος ή την έκθεσή τous στον ήλιο.
  5. Η εγγύηση δεν καλύπτει προϊόντα ξένα προς την Alta linea. Νεροχύτες, μπαταρίες και ηλεκτρικές συσκευές καλύπτονται από την κατασκευάστρια εταιρεία, ακόμη και αν τα έχει προμηθεύσει η Alta linea.
  6. Η εγγύηση δεν καλύπτει ζημιές που οφείλονται σε κακή χρήση, σε αμέλεια ή σε κακή υδραυλική ή ηλεκτρολογική εγκατάσταση.
  7. Η εγγύηση παύει να ισχύει σε περίπτωση επισκευής από μη συνεργαζόμενα με την εταιρεία πρόσωπα.
  8. Ο τρόπος και ο χρόνος εκτέλεσης τns επισκευής ορίζεται από την εταιρεία ή από τον αντιπρόσωπο τns. (Σε περίπτωση παύσης του αντιπροσώπου σε μια περιοχή, τότε η ζήτηση χρήσης τns εγγύησης γίνεται κατευθείαν στην Alta linea).
  9. Η Alta linea είναι ελεύθερη να προβεί σε διάφορες αισθητικές αλλαγές να προχωρήσει στην κατάργηση ενός μοντέλου.

[si-contact-form form=’1′]

Leave a reply

Fields marked with * are required